1464668554294383 6475855675795624

Články

E.G.I. Education Grow Insurance, s.r.o. získala před dvěma lety mezinárodní certifikaci IES k pořádání manažerských studií v rámci celoživotního vzdělávání dospělých s tituly BBA, MBA, LL.M. a DBA. Od začátku nabízí velké množství specializací nejen v oboru pojišťovnictví: BBA Management, BBA HR Management, BBA Law, MBA Insurance Management, MBA...

Klub EGI

23.01.2024

Na ostrovech je normální, nebo aspoň bylo normální v době, kterou tak rádi obdivujeme, že je každý v nějakém klubu. Dnes už nám tato zmínka evokuje maximálně klub golfový. Ale stále být v klubu a mít klub je něco prestižního a obdivu hodného.

DBA Titul 

09.01.2024

V našich zeměpisných šířkách se doktorem titulují jen právníci a lékaři, nebo-li ti, co mají před jménem JUDr. nebo MUDr. a MVDr. Jenže máme hodně dalších doktorů, které doktorem neoslovujeme. Titul PaedDr., Ph.D, RNDr., PhDr. a mnoho dalších, o kterých víme, ale nositele doktorem málokdy oslovujeme. A přesto se jedná o doktorský titul. Však pouze...

Dnešní zaměstnavatelé se potýkají se dvěma protipóly, jeden jsou loajální a věrní zaměstnanci a druhý "putovníci", co využívají možností nenasyceného trhu a putují po firmách a postech. Možná sbírají zkušenosti, možná jen možnost vyšších výdělků. V každém případě není si co závidět ani v jednom extrému.

Proč studovat manažerská studia? Proč mít MBA titul? Každý si možná tuhle otázku položil. Ne každý si na ní odpověděl a začal studovat. Ti, co studovat začali, již znají odpověď. A není to jen to, co všude čteme a všude se píše; že manažerská studia jsou cestou k vysněné kariéře, že manažerská studia jsou bránou k vyšším cílům a výdělkům,...

Máte spokojené zaměstnance potažmo spokojené, dobře pojištěné klienty? Neboť se jedná o přímou úměru; spokojený zaměstnanec = spokojený klient. Nebo se třesete, že lidi, do kterých jste investovali čas a peníze, odejdou jinam a ještě s sebou vezmou klienty? A klienti to je profit firmy. Bez klientů není úpis a není zisk.

Věděli jste, že chování šéfa určuje angažovanost podřízených, která definuje věrnost zákazníků, kteří tvoří Váš obrat a velikost sítě? A věděli jste, že největší procento odchodů z firem není kvůli platu, ale kvůli nadřízenému? Nevěděli? Tak teď to víte. A co s tím dělat?

Skončili jste střední školu a nevíte co dál? Nedostali jste se na vysokou školu nebo jste potřebovali jít vydělávat peníze a na vysokou školu už nezbyl čas? A přesto byste se rádi v kariéře posunuli? Nudí vás být jen referent, který je "holka pro všechno a všechny"?